Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

1 éves a Beerheaven – Szülinapi sörcunami

Beerheaven
2022. 06. 21. 10:00:00
1 éves a Beerheaven – Szülinapi sörcunami

A nagy hajtás közben csak a héten realizáltuk, hogy tavaly június közepén indult el a webshop és már eltelt 1 év! Összeszedtünk pár adatot, megosztjuk az elmúlt év benyomásait és természetesen szülinapi meglepikkel is készültünk!

Hosszas érlelés után 2021-ben jutottunk el oda, hogy ne csak mondogassuk magunknak, hogy kellene egy sörös webshopot csinálni, hanem meg is csináljuk. Ez kb azokra a beszélgetésekre emlékeztethet mindenkit, mint amikor egy italozós estén eldöntitek, hogy „nyitnunk kellene egy kocsmát” (ne tagadjátok, tuti hagyta már el ez a szátokat :D). Januárban kezdtünk el puhatolózni hogyan is lehet a gondolattól a megvalósításig eljutni és nem csak egy költséges hobbi lesz-e, hanem ténylegesen meg is lehet élni belőle. Az első lépések viszonylag bizonytalanok voltak, de aztán eléggé begyorsultak az események. 

Első benyomások

Direkt úgy terveztük el az indulást, hogy a nyári hónapok legyenek az első éles hónapok, hogy kis terhelés mellett tudjuk menetközben javítani és finomítani a webshopot. Az első nem „tesztrendelés” június 21-én jött be, innen számítjuk az indulást. Nem tudtuk mennyi rendelésre számítsunk az első hónapokban, örültünk mindennek. Voltak napok, amikor nem volt egy rendelés sem, amire számítottunk, de azért némileg aggasztott minket. Viszont ezek ellenére is tudtuk, hogy nem azonnal lesz jackpot a webshop és helyén kezeltük a dolgot. Szerencsére szeptember óta nem volt olyan nap, hogy ne érkezett volna rendelés.

Változások

Bíztunk abban a koncepcióban, hogy a hazai söröket főzdeáron, prémium kiszolgálással (saját logós dobozokban szállítva, minőségi köszönő kártyával) párosítva lehet a legjobban értékesíteni és ez a része a terveknek nem is változott. Viszont sok minden igen. Novemberben lecseréltük a házhozszállítós futárszolgálatot egy sokkal megbízhatóbbra. Változtattunk a csomagolási technikánkon, hogy még kisebb esélye legyen a sérüléseknek. Létrehoztunk tematikus csomagokat és elhagytuk az újdonságcsomagot. Automatizáltunk sok folyamatot, hogy még kényelmesebb és informatívabb legyen a rendelési folyamat. A havi promókat pihenőre küldtük és azok is megújulva térnek majd vissza. És belenyaltunk kicsit a rendezvényes vonalba is.  

A számok

De beszéljenek most kicsit a számok:

  • Most június elején érkezett be az 1000. rendelés.
  • 433 különböző sör fordult meg a webshopban.
  • Ebből 119 kifutott, egyszeri/időszakos termék.
  • Jelenleg 268 különböző sör/sörcsomag/pohár érhető el.
  • 22 sörfőzde söre van készleten, de nyáron azon dolgozunk majd, hogy ezt tovább bővítsük.
  • 65 sörteszt került fel a sörökhöz, ezek 2/3-a az elmúlt hónapok friss söreihez.

Szülinapi banzáj

Természetesen nem telhet el az első szülinap anélkül, hogy ne adnánk vissza a szeretetből, amit kaptunk. Június hátralevő részében minden rendeléshez járni fog valami ajándék! 5-10-15 ezer forintos kategóriánként véltozik majd, hogy milyen ajándékok közül választhattok, amikor kicsekkoltok. De ez még csak az egyik fele a dolognak. Csinálunk több nyereményjátékot is, amiben olyan sörcsomagokat, sörös relikviákat sorsolunk ki, amiket alapvetően nem tudnátok már megvenni (legalábbis nálunk biztosan nem). Figyeljétek a FB oldalunkat, mert ott fognak futni ezek a nyereményjátékok!

Zárszónak csak annyit mondanánk még, hogy köszönjük az elmúlt 1 évet, köszönjük mindenkinek a bizalmat! Egi!

Tartalomhoz tartozó címkék: Promóciók

Keresés