Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

107

Ár:
990 Ft

Ennek a sörünknek a Clash Police On My Back című száma lett a soundtrack-je. Miért? Ugorj be hozzánk és elmeséljük. Imádni fogod! Azt is.

Gyártó: Fehér Nyúl Brewery
Készlet: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. október 07.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Ha észreveszitek, hogy a mellettetek lakó nem lapítja össze a PET-palackot, mielőtt a szelektívbe teszi, ha túl hangos a buli a felső szomszédban, ha megzavarja nyugalmatok a lentről jövő fúrás, semmiképpen ne próbáljátok velük megbeszélni! Csak nézzetek a kezetekben lévő sörösdobozra, és hívjátok a rajta lévő számot!

Ennek a sörünknek a Clash Police On My Back című száma lett a soundtrack-je. Miért? Ugorj be hozzánk és elmeséljük. Imádni fogod! Azt is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 8,3%
IBU 86
Ízvilág erősen komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: Dupla IPA

Sörteszt

„Viszonylag újkeletű amerikai sörtípus, a mai amerikai kézműves sörfőzdék trendjét visszatükrözve: a határokat keresik és kielégítik a komlórajongók egyre intenzívebb ízt kereső táborát. Az „Imperial” jelző önkényes, egyszerűen az erősebb verziót jelzi, mint „dupla”, „extra”, „extrém”, vagy bármi ilyen jelzőt behelyettesíthetünk.”

Megjelenés: Kellemes borostyán szín, amely vékony, de tartós habréteggel párosul.

Illat: Frissítő, trópusi és citrusos, enyhe barackosággal. A komló dominál szinte végig, de a malátás édesség is jelen van a háttérben.

Íz: A korty eleje még édeskés, de kellően komlós, majd a végén átvált egy gyümölcsösebb, trópusi jellegbe, ahol már a keserűség is jobban kikerekedik.

Összbenyomás: Már az illatából sejteni lehet, hogy ez nem egy egyszerű tétel, mivel a komló brutálisan jön belőle. Ennek ellenére hiába a 8,3% alkoholtartalom, szinte meg sem érzi az ember (legalábbis egy darabig) annyira csúszik. A komlóválasztás (Azacca, Citra, Mosaic, Simcoe) telitalálat lett és ez már az illatából is érezhető, de ugyan így az ízében is visszaköszön. Szerintem a barackos és virágos jegyek vannak igazán előtérben. Kellemesen keserű érzetet ad, ami jól párosul a malátás édességgel. Összességében nálam beleesett az egyik korty után a másikat kategóriába, annyira jónak érzem az összhangot ebben a sörben. Elő a telefonokat és tárcsázzatok, de ne a 107 legyen beütve, inkább a nyúl üregéből kérjetek párat ebből a sörből, abszolút ajánlott kategória!

Keresés