Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Agrár X

Ár:
890 Ft

Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

Gyártó: UGAR Brewery
Készlet: Utolsó 8 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

AgrárX az agrárium alfája és ómegája, ő hajtja a legnagyobb gépeket a határban, ő az egész rendszer olajozott csapágya.
A palackban rejlő sör is olyan, mint a karakter, amiről elneveztük. Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 8%
IBU 61
Ízvilág erősen komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: Dupla IPA

Sörteszt

Talán nem túlzok, ha azt mondom, az Ugar legnagyobb sikere a Puszta Superheroes sorozat. A FleXman erősen és nyersen indított, majd a Wonder Kompót behozta a savanykás gyümölcsöket is a képbe. Innen pedig már majdnem kézen fekvő volt a következő lépés, hisz a főzdének még nem volt dupla IPA-ja. Még. Ezen azonban egy bajszos traktorőrült változtatott, bizonyos Agrár X néven.

Középhabos, rézvörös ital kandikál ki a szuperhős maszk alól töltés után karamelles, enyhén komlós illat társaságában. Már innen is érezzük, hogy sem a malátával, sem a komlóval nem spórolt a törökszentmiklósi társaság. Ízben pedig ez még egyértelműbb lesz. Természetesen ott az égetett cukor már-már a DIPA védjegyévé váló íze, de emellett kapunk egy teás-gyógyfüves vonulatot is és…Az ott csak nem? De bizony: a sörből jön gyerekkorom majálisának egyik fix íze, a kakasos nyalóka. E mellé pici virág és enyhe fűszeresség is betársul, a komló is mindent megtesz, hogy azért egy egyensúlyt megtartson (de nem hangsúlyos a keserűség), viszont engem már a nyalókával megvett Agrár X bácsi.

Újabban egyre nehezebb egyedi ízvilágú dupla IPA-t alkotni, hiszen a stílus az itthoni főzdék kedvence, a nagy malátatömeg pedig már garantálja az édeskés alapot. Az Ugarnak viszont sikerült megtalálnia azt az összetételt, ami még nem volt és ez igen jól sült el. Természetesen nem kell a DIPA-t újra dimenzionáló főzetre számítani, de ha innál egy szokásosnál masszívabb, komlós sört, egy jó választás lehet az Agrár X.

Kapcsolódó termékek

Gyártó: UGAR Brewery
890 Ft
Utolsó 8 db raktáron
Gyártó: UGAR Brewery
890 Ft
Utolsó 6 db raktáron

Keresés