Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Beta. 11 (Sabro S.M.A.S.H ipa)

Ár:
880 Ft
Tisztán egy malátás, egy komlós kísérlet a sabro komló kókuszra emlékeztető aromáival… 
Gyártó: Szent András Sörfőzde
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-02-08

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Tisztán egy malátás, egy komlós kísérlet a sabro komló kókuszra emlékeztető aromáival… 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sörteszt

A Szent András Sörfőzde híres a remek lager és gyümölcsös söreiről, mint pl. az Ogre, Szent András Könnye, Black Rose. Felsőerjesztésű söröket is készítenek természetesen, de ők alapvetően a könnyen fogyasztható kategóriára mentek rá. Eddig IPA fronton nem igazán voltak erősek, noha van két IPA-juk is. De most ennek vége, ugyanis a TesztAndrás névre keresztelt kísérleti sorozatukban különböző IPA-kat fognak bemutatni. Az első versenyzőt már leteszteltük, melyet ITT olvashatsz el. Most pedig következzen a Beta. 11 (s.m.a.s.h IPA).

Ez egy úgynevezett S.M.A.S.H (single malt and single hop) IPA, azaz egy egy malátás, egy komlós sör. A sör lényegét pedig a 2020 nagy robbanása adja komló frontról, mégpedig a Sabro komló. Ez a Beta. 11 nagyon hasonló a Bakancslista #28-hoz, így az én véleményem szerint jobban passzol ez a kókuszos ízjegyekkel rendelkező Sabro komló a NEIPA stílushoz, mint egy ilyen egyszerű IPA egy malátás, egy komlós stíulshoz. Ahogy a Bakancslistánál, úgy itt sem éreztem a kókuszos ízt, sokkal inkább egy erős virágos, mézes-gyantás íz dominál, ami nekem kevésbé ízlett, tán egy kicsit túlságosan is intenzív volt. Keserűséget egyáltalán nem éreztem.

Keresés