Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Black Rose

Ár:
810 Ft
Ez a 22 Balling-fokos sör, főzdénk egyik büszkesége. Szűretlen duplabak, testes és gazdagon malátás, mégis lágy és bársonyos ízvilággal, kávés és karamelljegyekkel, néhol aszaltgyümölcsre emlékeztető illatokkal. Ha valami folyékony kenyér, akkor ez vitathatatlanul az.
Gyártó: Szent András Sörfőzde
Készlet: 12 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Ez a 22 Balling-fokos sör, főzdénk egyik büszkesége. Szűretlen duplabak, testes és gazdagon malátás, mégis lágy és bársonyos ízvilággal, kávés és karamelljegyekkel, néhol aszaltgyümölcsre emlékeztető illatokkal. Ha valami folyékony kenyér, akkor ez vitathatatlanul az.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 9%
IBU 23
Ízvilág malátás
Kiszerelés: 0,33 üveg
Sörtípus: Porter

Sörteszt

„Egy bajor specialitás, amit először Münchenben főztek, a paulánus szerzetesek. A történelmi verziók kevésbé jól leerjesztettek, mint a modernek, édesebbek és alacsonyabb alkoholtartalmúak voltak (ezért is tekintették “folyékony kenyérnek” a szerzetesek). A “doppel (dupla) bak” kifejezés a müncheni sörivóktól ered. Sok kereskedelmi forgalomban kapható duplabak neve az “-ator” végződéssel fejeződik, ami a prototípusnak tekinthető Salvatorra utal, vagy a népszerűségét igyekszik meglovagolni. Hagyományosan sötétbarna színű; a világosabb darabjai újjabb fejlesztések.”

Megjelenés: Sötétbarna szín, fény felé tartva rubinos árnyalattal. Szép tiszta, enyhén opálos. Habtartóssága enyhe. Pohárba töltés után aprószemű habbal rendelkezik, ami viszonylag gyorsan távozik bár minimálisan végig jelen van.

Illat: Erősen malátás, a komló egyáltalán nem érezhető. Enyhe karamell és gyümölcsös karakter érezhető, az összképben feltűnik az alkoholosság is.

Íz: Az édeskés malátaíz dominálja végig a kortyot, enyhe csokoládés jegyekkel kiegészülve. Kortyérzete közepesen testes, szénsavassága meglehetősen enyhe, nagyon selymes, de az alkoholmelegség előjön, ami egyáltalán nem bántó.

Összbenyomás: Ahogy melegedett az ital szobahőmérsékleten, úgy előbújt belőle némi kávés és konyakos beütés is. Nagyon jól összerakott tétel, az ízek teljesen a helyükön vannak benne. Az alkoholtartalma nem alacsony, de ez a 9% rejtve marad a szemek előtt, mivel az édeskés ízvilág teljesen elnyomja. Tulajdonképpen az alkohol itt csak egy melengető érzést ad, majd mire kiürül a pohár a kóstoló is feleszmél, hogy hoppá. Ajánlott!

Keresés