Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Bright Future

Ár:
1.500 Ft
Gyártó: Reketye
Készlet: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. október 07.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Milyen egy jó IPA? Keserűsége sújtson le keményen, vagy legyen benne azért selymes izgalom? Harapni lehessen azt a kortyot, mint a nagymama madártején a habot, vagy legyen karcsúbb, elegánsabb a tartalom? Ködös legyen mint egy Norvég fjord nyáron, reggel hatkor, vagy borostyánosan ragyogjon? A hidegkomlózás legyen egyszerű, vagy jussunk el a virágoktól egészen fenyőgyantáig? Szerintünk ez egy nagyon jó IPA. Thalus és Simcoe Cryo komlókkal készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 8%
Ízvilág erősen komlós
Kiszerelés: 0,44 doboz
Sörtípus: Dupla IPA

Sörteszt

Megjelenés: Pohárba töltve aranyszínű és masszívan opálos. Habja aprószemű, krémes és vastag. Habtartóssága erős, hosszú percekig megmarad.

Illat: Abszolút komlódominancia jellemzi. A gyantás és fenyős jegyek domborodnak ki belőle igazán. Mellette a citrusos jegyek is nyernek egy kis teret. A háttérben megbújik a maláta alap.

Íz: Alacsonyan karbonizált, közepesen testes. Kortyérzete krémes, gyümölcsös. Ízben inkább barackos és virágos. A korty édeskésen indul, de a végére kapunk egy kis keserűt is. Semmi nyers erő, abszolút belesimul az összképbe, szinte nem is érezni. Az alkoholos melegség érzet nagyon gyenge. 

Összbenyomás: Ennek a sörnek nagyon kellemes az összképe. Szerintem az egyensúly kifejezetten el lett találva, minden a helyén van. Rendben vannak az ízjegyek, krémes kortyérzet, enyhe keserű és karbonizáltság. Külön meglepett, hogy az alkoholfok ellenére szinte nincs is jelen az egyébként megszokott alkoholosság. Abszolút ajánlott tétel! 

Kapcsolódó termékek

Gyártó: Yeast Side
890 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Balkezes
990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Hara'Punk
1.190 Ft
Utolsó 11 db raktáron

Keresés