Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Clickbait

Ár:
790 Ft
Az enyhe karbonizáció és a friss, ropogós ízvilág miatt nagyon gyorsan el lehet pusztítani, emiatt jellemzően két-három korsós megoldásról beszélhetünk. Ha ma csak egy hidegkomlózott lagert innál, akkor válaszd ezt, nem fogod megbánni!
Gyártó: Dealbreaker
Készlet: Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. február 13.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Szóval olasz stílusú Pilsner. Elég kattintásvadász cím egy hidegkomlózott lagernek, nem? Pedig a stílus gyökereit tényleg errefelé kell keresni. Ropogós és világos Pilsner visszafogott keserűséggel, tele a bátran adagolt Saphir és Hersbrucker komlók virágos, citrusos, fekete teás aromáival.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 4,9%
Ízvilág könnyed
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: Pilsner

Sörteszt

Megjelenés: Rendkívül tiszta aranysárga színnel rendelkezik, habja aprószemű, krémes és kellően hosszantartó.

Illat: A virágos és teára emlékeztető jegyek jól érezhetőek, ehhez párosul a kissé gabonás illatvilág, melynek leginkább kekszes beütése van.

Íz: Gyengén karbonizált, friss és ropogós. A korty eleje malátásan édes, a végén pedig a citrusos és virágos ízjegyek biztosítanak egy enyhén száraz lezárást. Közepesen testes.

Összbenyomás: Ha lager-ről van szó, akkor nekem a pilsner az a kategória, ami szóba jöhet első számúként. Ez egy közepesen testes sör, ahol az ízek kellőképpen összhangban vannak és egyik sem lóg ki úgy igazán. Már lassan a hidegkomlózott lagerekből is Dunát lehet rekeszteni, ennél a sörnél viszont nagyon klappol a komlóválasztás és a citrusos, enyhén száraz zárása a kortynak rendkívül jól áll neki. Az enyhe karbonizáció és a friss, ropogós ízvilág miatt nagyon gyorsan el lehet pusztítani, emiatt jellemzően két-három korsós megoldásról beszélhetünk. Ha ma csak egy hidegkomlózott lagert innál, akkor válaszd ezt, nem fogod megbánni!

Keresés