Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Coffee Storm

Ár:
990 Ft
-Kapitány úr, meghoztuk a rumot!
-Milyen rumot? Kávéval átitatt éjfekete balti porterre szomjazom, ti eszeveszettek!
Miért inna a tengerész rumot éjnek évadján, ha ihat egy jó kávés portert, mely hazáig repít!
Gyártó: Fehér Nyúl Brewery
Készlet: Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

-Kapitány úr, meghoztuk a rumot!
-Milyen rumot? Kávéval átitatt éjfekete balti porterre szomjazom, ti eszeveszettek!
Miért inna a tengerész rumot éjnek évadján, ha ihat egy jó kávés portert, mely hazáig repít!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 9,8%
IBU 44
Ízvilág kávés-malátás
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: Porter

Sörteszt

Hagyományos sör a Balti-tenger partján lévő országokból. Az Angliában kitalált és onnan exportált magasabb fajsúlyú barna és imperial stoutok belső kifejlesztése. Történelmileg felsőerjesztésű, de számos sörfőzde alsóerjesztésű élesztővel kezdte főzni a sört, ahogy a többi sörüket is.”

Megjelenés: Megnyerő kissé opálos sötétbarna szín, vékony, rövid ideig kitartó sárgásbarna színű hab.

Illat: Először a kávé markáns illata érezhető, ami után előbukkannak az édeskés malátás jegyek és zárásként enyhén alkoholos beütéssel rendelkezik.

Íz: Malátás édesen kezdődik és testes alkoholos befejezést ad, a kortyérzet mégis kifejezetten selymes marad. A kávé mindvégig erősen jelen van és ez az íz még a korty után hosszú percekkel is tökéletesen kiérezhető. Közepesen keserű, inkább a malátás édesség dominál a kávéval karöltve.

Összbenyomás: Maga a sör rendkívül testes és brutális alkoholtartalommal rendelkezik. Ez utóbbi nem bántó, sőt, kifejezetten jól áll neki, de éppen emiatt nagyon alattomos, mivel simán lecsúszik belőle 1-2 doboz és máris érzi az ember, hogy „hoppá!” ezért csak óvatosan vele (kivéve, ha pont ez a cél). Az ízében elég nagy a játék, mert sok jegyet fel lehet benne fedezni, első sorban ugye a malátás édesség és kávé, ami igazán dominál, de mellettük jól érezhetőek a karamellás, diós és pörkölt jegyek is. A komló enyhén fűszerezi a sört és szerintem ennél több nem is szükséges. Egy hidegebb napon én biztosan bontanék egyet egész estés társként, de abszolút ajánlott minden kávés sör kedvelőnek!

Keresés