Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Cola O

Ár:
1.390 Ft
A Mad Scientist mézsörökre specializálódott almárkájának a legújabb tagja a Cola O, ami nem kevesebbet ígér, mint egy kólás gumicukor ízű savanyított braggot-ot!
Gyártó: Mad Scientist
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-21

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

A Mad Scientist mézsörökre specializálódott almárkájának a legújabb tagja a Cola O, ami nem kevesebbet ígér, mint egy kólás gumicukor ízű savanyított braggot-ot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sörteszt

Megjelenés: Világosabb barnás szín, távolról tényleg a kólára hajazó. Közepes habtartóssággal rendelkezik.

Illat: Már a doboz megpattintása után ontja magából a “kólát”. Az abszolút kólára emlékeztető illatok mellett még feltörnek az édes és savanyú jegyek, illetve enyhén a maláta is előbukkan.

Íz: A korty eleje édeskésen indul, majd feltűnik a gumicukorra emlékeztető ízvilág. A korty vége kellemesen savanyú, nem rántja össze annyira a szájat. A savanyú még sokáig kitart a korty után is. Szénsavassága enyhe, ami jól passzol a sörhöz.

Összbenyomás: Ebből a szériából az Apple O már kóstoltam és nekem az kifejezetten bejött, hiszen tökéletesen belevarázsolták a sörbe a savanyú zöldalmás gumicukrot. A Cola O esetében sincs ez másként. Tulajdonképpen egy az egyben sikerült ebbe tételbe belecsempészni a kólás gumicukrot. Hiába a 8%, egyáltalán nem érezni rajta és rendkívül jól is csúszik. Teljesen egyben van, nem lóg ki belőle semmi. Igazi ínyenceknek való tétel, megéri kipróbálni! 

Keresés