Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Decemberben a jótékonykodásé a főszerep

Beerheaven
2021. 12. 01. 09:00:00
Decemberben a jótékonykodásé a főszerep

Ti vagytok a mindenünk és minden hónapban szeretnénk kedveskedni nektek valami ajándékkal. Viszont decemberben kicsit más elképzelésünk van, ugyanis veletek együtt, a Ti segítségetekkel másoknak szeretnénk kedveskedni. Olyanoknak, akiknek kis apróságokkal jobbá, szebbé tehetjük a Karácsonyt!

Nekünk a Beerheaven egy olyan projekt volt és lesz is, ami a szívünk ügye. Nem csak egy vállalkozást látunk benne, hanem azt hogy valami olyat csináljunk a sörpiacon, ami újdonság és előremozdítja a hazai sörkultúrát. Olyan vállalkozást szeretnénk építeni, amit szeretnek az emberek és nem csak azért mert jó áron adjuk a söröket. Egy olyan közösséget szeretnénk építeni, ahol fontos, hogy mit isztok és tudjátok, hogy ha kérdésetek van, akkor válaszolni fogunk, még akkor is ha inkább másik webshopba irányítunk át, mert nálunk nincs olyan, amit kerestek. Szerintem remek úton haladunk és ezt nektek is köszönhetjük. Mindig próbálunk promóciókkal, kuponokkal, odafigyeléssel meghálálni a bizalmatokat és úgy gondoljuk olyan vásárlói réteg alakult ki ez a rövid idő alatt, amiért hálásak lehetünk.

Decemberben viszont úgy döntöttünk, hogy nem nektek adunk ajándékot bizonyos összeg feletti rendelés esetén, hanem azt a pénzt, amit egy ilyen promóra fordítanánk inkább összegyűjtjük és olyanoknak adjuk a Ti nevetekben is, akiknek ezzel szebbé tudjuk tenni a Karácsonyt. Sokat gondolkodtunk, hogy mi lehetne ez az ügy, amit támogatni kellene, mert sajnos túl sokan szorulnak rá a segítségre. Tavaly a Szűretlennel egy ételadományos megoldást csináltunk, ami bár sikeres volt és abszolút olyan helyekre jutottak el a karácsonyi menük, ahol szükség volt rá, de mégis egy réteg volt, aki a legjobban örült neki. Ez pedig az egészségügyi dolgozók, akik már lassan 2 éve erőn felül próbálnak segíteni nekünk ebben a hullámzó járványhelyzetben. Én elsőkézből tudom, hogy mennyire nehéz helyzetben vannak az egészségügyi dolgozók és mennyire jól esik nekik bármilyen törődés is, hiszen a családom egy része a frontvonalban dolgozik évek óta.

Azt találtuk ki, hogy ugyanúgy a rendelési értéket vesszük alapnak és minden 5000 forint után, amit elköltötök nálunk, mi 250 forintot elrakunk és ebből karácsonyi menüket fogunk rendelni az egészségügyi dolgozóknak, akik többek között Szenteste is dolgozni fognak és azért dolgoznak majd, hogy a szeretteink és mi is egészségesek legyünk (arról nem is beszélve, hogy a 12-24 órás múszakok között nem is tudnak ünnepi menüt főzni a családjuknak). Illetve azoknak is szeretnék egy ünnepi menüt az asztalra tenni, akiknek talán nem is jutna sok minden, nem hogy ünnepi menü az asztalra.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy 15.000 forintos rendelés esetén 750 forinttal Ti is hozzájárultok ehhez, de nyilván nektek plusz költséget nem jelent. Ha szeretnétek külön is támogatni ezt az ügyet, arra az esetre létrehoztunk “Karácsonyi adomány menü” termékeket, amik 1000, 2000 és 4000 forintos értékben vásárolhatóak. Ezeket az összegeket szintén bedobjuk majd a közös kasszába. Senkit sem kötelezünk semmire, ugyanaz lesz a célunk decemberben is, mint korábban. Eljuttatni a legjobb, legfrissebb hazai söröket főzdeáron nektek, csak most egy kicsit szeretnék szebbé tenni a világot közben.

A promóhoz az egyik kedvenc kifőzdés brigádunkkal kokkettáltunk, akik amellett, hogy “mentesen” főznek, közben mindezt zseniális ízekkel teszik. A Tepszi Ételbár fogja összerakni a menüket, amiket december 23-án fogunk kiszállítani a kórházakba és a rászorulóknak. A promó kivételesen nem egész hónapban fog zajlani, hanem december 1-19. között, hogy tudjunk készülni a menük elkészítésére és kiszállítására. A befolyt összeget pedig mi is megtoldjuk pár adaggal, mert ahogy mondani szokták, “lead by example”, azaz példát szeretnénk mutatni és nem csak mástól várni a megváltást.

Köszönjük előre is a támogatást és minden vásárlást, tegyük szebbé a Karácsonyt másoknak is!
Tartalomhoz tartozó címkék: Promóciók

Keresés