Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Selfish Games - Hazy IPA

Ár:
1.050 Ft
Nagyon közkedvelt kombinációja kedvenc komlóinknak, mint a Citra, Amarillo és Mosaic. Kellemes ízek, megszokott Horizont minőségben.
Gyártó: Horizont Brewing
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-11-14

   Ingyenes Foxpost átvétel 10.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

A VILÁG EGYIK LEGKEDVELTEBB SÖRTÍPUSA VISSZATÉR!

Nagyon közkedvelt kombinációja kedvenc komlóinknak, mint a Citra, Amarillo és Mosaic. Kellemes ízek, megszokott Horizont minőségben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sörteszt

Megjelenés: Erősen opálos borostyánszín, vastag, tartós hab mely percek múlva sem esik össze.

Illat: A felhasznált komlóknak köszönhetően sok illatjegyet hordoz magában, de mégis inkább a gyantásabb jegyek vannak előtérben míg a trópusi gyümölcsökre jellemző illatok a háttérben kiegészítik a nagyképet.

Íz: Enyhén keserű mégis markáns. Eleinte inkább gyantás és földes utána jelentkeznek a frissítő citrusos jegyek, a korty lezárása enyhén száraz, malátásan édes.

Összbenyomás: Ennél az IPA-nál elég rendesen sikerült eltalálni az összképet. Közepesen testes, kellemesen szénsavas és enyhén keserű. A komlókombináció régóta ismert és egyben kiváló is. Kifejezetten jó, hogy ilyen sok illat és ízjegy fedezhető fel benne, így sok arcát meg tudja mutatni. A Hazy IPA esetében egy normál alkoholtartalmú sörről beszélhetünk, azért mégsem ajánlanám a legnagyobb melegekben. Minden esetre könnyen iható és jól csúszik, szerintem nagyon ajánlott tétel, ebből le tud gurulni pár korsó!

Keresés