Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Imagine

Ár:
1.050 Ft
Az Imagine esetében a HBC 630 komlónak köszönhetően édes gyümölcsök, bogyósgyümölcsök, édességes, karamellás ízek jelennek meg.
Gyártó: Fehér Nyúl Brewery
Készlet: Előrendelhető
Várható szállítás: 2022. július 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Az Imagine esetében is a komlók adják a sör érdekességét. A HBC 630 egy új kísérleti komló, ami hasonlóan a Sabrohoz (amiből szintén került a sörbe) nem a szokványos citrusos-gyantás amerikai komló vonalat hozza, hanem édes gyümölcsök, bogyósgyümölcsök, édességes, karamellás ízek jelennek meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 6%
Ízvilág komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: NE IPA

Sörteszt

„Ez a modern stílus az Egyesült Államok New England régiójából származik. A “The Alchemist” főzde Heady Topper nevű sörét tartják a stílus első példájának, ami számtalan későbbi értelmezést inspirált, melyek népszerűsége a 2010-es évek első felében egyre nőtt. A sörfőzők folyamatosan fejlesztik, alakítják a stílust, úgy, hogy a stílus egyre kevésbé keserű irányba halad, lényegében az „IPA” fogalom megcsúfolásáig.”

Megjelenés: Fehér aprószemű hab, mely kiváló habtartóssággal párosul. Erősen “ködös”.

Illat: A virágos és földes jegyek dominálnak enyhe malátás karakterrel kiegészülve. Illata meglehetősen édes, a kókusz nagyon halványan érezhető a háttérben.

Íz: Selymes korty, nagyon letisztult. Keserűsége szinte nem is érezhető, enyhén szénsavas. Kortyérzete kifejezetten édes, ami kitart a korty végéig. 

Összbenyomás: Mindig a kísérleti nyulak a legizgalmasabb tételek. Alapvetően az Imagine egy teljesen szerethető ital. Véleményem szerint most ez egy kicsit édesre sikeredett, magasabb IBU-val talán jobb lenne az ital egyensúlya. Én vártam a Sabro-s kókuszos jegyeket is, de ezek nem igazán tudtak érvényesülni. A sör egyébként brutálisan csúszik, mivel édes és csak enyhén szénsavas. Ezt nyárra mindenképpen újra kéne főzni, akkor lenne a legnagyobb szezonja. 

Keresés