Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

K15

Ár:
1.090 Ft
A K15 már az erősebb sörök táborát gyarapítja, talán nem ebből kell egyszerre sok korsóval legurítani. Minden összetevő kellemes összhangban van, egyik sem lóg ki vagy kevés. Szénsavassága kellemes, brutálisan komlós, édesen malátás, közepesen keserű… a nap lezárásához igazából tökéletes. Nagyon ajánlott!
Gyártó: Dealbreaker
Készlet: Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 31.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Betonbiztos alapok, modern szerkezet: ez a K15, az idén 15 éves KÉK - Kortárs Építészeti Központtal közösen tervezett egykomlós dupla NEIPA, melyben minden a 2020-as szüretelésű Galaxy komlóról szól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 7,5%
Ízvilág erősen komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: NE IPA

Sörteszt

„Ez a modern stílus az Egyesült Államok New England régiójából származik. A “The Alchemist” főzde Heady Topper nevű sörét tartják a stílus első példájának, ami számtalan későbbi értelmezést inspirált, melyek népszerűsége a 2010-es évek első felében egyre nőtt. A sörfőzők folyamatosan fejlesztik, alakítják a stílust, úgy, hogy a stílus egyre kevésbé keserű irányba halad, lényegében az „IPA” fogalom megcsúfolásáig.”

Megjelenés: Aranysárga szín, már-már baracklére emlékeztetően sűrű és ködös, nem zavaros. Habja fehér, aprószemű és tartós.

Illat: A komló erőteljesen dominálja az illatot. A Galaxy-ra jellemző barackos jegyek érezhetőek ki leginkább, ami mellé becsatlakoznak a citrusok és enyhén a grapefruit. A háttérben megjelennek malátás jegyek is.

Íz: Erőteljesen érkezik a komló az illatában is fellelhető citrusossággal. A korty eleje inkább barackos és citrusos a vége pedig közepesen kesernyés mellette mégis malátásan édes egy enyhe „kenyeres” lezárással. Közepesen szénsavas.

Összbenyomás: A K15 már az erősebb sörök táborát gyarapítja, talán nem ebből kell egyszerre sok korsóval legurítani. Minden esetre csak megerősíteni tudom magamat, ugyanis ebben a tételben sem találok olyat, ami zavarna. Minden összetevő kellemes összhangban van, egyik sem lóg ki vagy kevés. Szénsavassága kellemes, brutálisan komlós, édesen malátás, közepesen keserű… a nap lezárásához igazából tökéletes. Nagyon ajánlott!

Kapcsolódó termékek

Keresés