Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Ködfelhő

Ár:
950 Ft
Egy klasszikus New England IPA négyféle komló és kétféle maláta bravúros találkozásában.
Gyártó: Szent András Sörfőzde
Készlet: Utolsó 6 db raktáron
Várható szállítás: 2022. május 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Egy klasszikus New England IPA négyféle komló és kétféle maláta bravúros találkozásában. Sejtelmesen ködös, igazán krémes ízorgia, kapudrog a IPA sörök univerzumába. Egy intenzív sörélmény a trópusi gyümölcsöket idéző komlók és a vadítóan fátyolos megjelenés maradandó élményével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 6%
IBU 35
Ízvilág könnyed
Kiszerelés: 0,33 üveg
Sörtípus: NE IPA

Sörteszt

„Ez a modern stílus az Egyesült Államok New England régiójából származik. A “The Alchemist” főzde Heady Topper nevű sörét tartják a stílus első példájának, ami számtalan későbbi értelmezést inspirált, melyek népszerűsége a 2010-es évek első felében egyre nőtt. A sörfőzők folyamatosan fejlesztik, alakítják a stílust, úgy, hogy a stílus egyre kevésbé keserű irányba halad, lényegében az „IPA” fogalom megcsúfolásáig.”

Megjelenés: Pohárba töltve szép opálos, kellően “hazy”. Habja fehér aprószemű, habtartóssága közepesen erős. 

Illat: Illatában némi malátás édeset, barack, grapefruit, citrusok és trópusi gyümölcsös jegyeket lehet felfedezni. A háttérben még élesztős jegyek is megbújnak.

Íz: A korty kellően selymes és közepesen testes. Enyhén keserű, de a komlós jegyek szépen ki tudnak domborodni. Itt inkább a fenyős, földes jegyek kerülnek középpontba. Az illatban érezhető élesztősség az ízben nincs jelen. 

Összbenyomás: A Szent András minden tekintetben régi motorosnak számít. Az utóbbi időben egyre több olyan sörrel jönnek ki, amik már abszolút lekövetik az aktuális trendeket. Ilyen például a Ködfelhő, de említhetném a beta szériát is, ahol szintén különlegesebb tételek kaptak helyet. Szerintem az irány nagyon rendben van, csak így tovább. Ebben a sörben nem a hardcore tagok fogják megtalálni az örömüket, de bátran ajánlom a stílussal ismerkedőknek, NEIPA kedvelőknek.

Keresés