Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Ködfelhő (dobozos)

Ár:
990 Ft
A Szent András Sörfőzde egyik klasszikussá vált NE IPA-ja dobozos kiszerelésben. A Ködfelhő a sörfőzde első dobozos kiszerelésű söre!
Gyártó: Szent András Sörfőzde
Készlet: 15 db raktáron
Várható szállítás: 2022. július 05.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

A Szent András Sörfőzde egyik klasszikussá vált NE IPA-ja dobozos kiszerelésben. A Ködfelhő a sörfőzde első dobozos kiszerelésű söre!

Egy modern New England IPA négyféle komló és kétféle maláta bravúros találkozásában. Sejtelmesen ködös, igazán krémes ízorgia, kapudrog a IPA sörök univerzumába. Egy intenzív sörélmény a trópusi gyümölcsöket idéző komlók és a vadítóan fátyolos megjelenés maradandó élményével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 6%
IBU 35
Ízvilág komlós-citrusos
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: NE IPA

Sörteszt

„Ez a modern stílus az Egyesült Államok New England régiójából származik. A “The Alchemist” főzde Heady Topper nevű sörét tartják a stílus első példájának, ami számtalan későbbi értelmezést inspirált, melyek népszerűsége a 2010-es évek első felében egyre nőtt. A sörfőzők folyamatosan fejlesztik, alakítják a stílust, úgy, hogy a stílus egyre kevésbé keserű irányba halad, lényegében az „IPA” fogalom megcsúfolásáig.”

Megjelenés: Pohárba töltve szép opálos, kellően “hazy”. Habja fehér aprószemű, habtartóssága közepesen erős. 

Illat: Illatában némi malátás édeset, barack, grapefruit, citrusok és trópusi gyümölcsös jegyeket lehet felfedezni. A háttérben még élesztős jegyek is megbújnak.

Íz: A korty kellően selymes és közepesen testes. Enyhén keserű, de a komlós jegyek szépen ki tudnak domborodni. Itt inkább a fenyős, földes jegyek kerülnek középpontba. Az illatban érezhető élesztősség az ízben nincs jelen. 

Összbenyomás: A Szent András minden tekintetben régi motorosnak számít. Az utóbbi időben egyre több olyan sörrel jönnek ki, amik már abszolút lekövetik az aktuális trendeket. Ilyen például a Ködfelhő, de említhetném a beta szériát is, ahol szintén különlegesebb tételek kaptak helyet. Szerintem az irány nagyon rendben van, csak így tovább. Ebben a sörben nem a hardcore tagok fogják megtalálni az örömüket, de bátran ajánlom a stílussal ismerkedőknek, NEIPA kedvelőknek.

Keresés