Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Novemberben is a pohár a menő – Novemberi promó

Beerheaven
2021. 10. 31. 10:00:00
Novemberben is a pohár a menő – Novemberi promó

Eléggé bejött nektek a sörös pohár promónk és szerencsére pont most jöttek meg a saját, logózott poharaink! Úgyhogy szerintem egyértelmű, hogy ezzel folytatjuk a promók sorát.

Már regéltünk egy sort arról, hogy miért javallott kifejezetten sörökre tervezett pohárból inni a kisüzemi söröket, de még kicsit szeretnénk ezt hangsúlyozni. Bár dobozból, üvegből fogyasztva is iextrát hoznak, de egy megfelelő pohárral tudjuk igazán elérni azt, hogy az esszenciája kijöjjön a söröknek.

Minden sörtípushoz van egy megfelelő pohártípus és nem véletlenül ajánlott azokat használni a kóstoláshoz. Erről részletesebben ITT írtunk. Azonban van egy Jolly Joker pohár, ami gyakorlatilag bármilyen sörstílussal működik, ez pedig a sokat emlegetett Teku. Pontosan úgy lett kialakítva, hogy minden sörtípus jellegzetességét kihozza, az meg már csak a plusz, hogy rettentő kecses is.

Nem is véletlenül döntöttünk a saját logós poharunk választásakor emellett, mert mi magunk is 90%-ban ebből isszuk a söröket. Viszont sokat keresgéltünk, hogy megtaláljuk azt a Teku verziót, amire mi is rábólintunk. Az elegancia oltárán sokszor fel kell áldozni a strapabíróságot, elég csak a kristálypoharak esetére gondolni. A Tekunál sincs ez másként, hiszen a többsége vékonyfalú, elegáns, azonban például egy webshopos szállítást nem viselne el. Mi megtaláltuk az Arany középutat!

A novemberi promónkat pedig a saját poharainkra építettük fel, mert szerintünk minden sörkedvelő háztartásában elfér egy olyan Teku, amivel akár sörfesztiválra is lehet menni és nem kell közben attól félnünk, hogy eltörjük. Minden 15.000 forint feletti rendeléshez, ezért a Beerheaven logózott Teku poharainkat adjuk majd! Nincs is más hátra, mint rendelni és élvezni a legjobb hazai kisüzemi söröket egy Tekuból.

Tartalomhoz tartozó címkék: Promóciók

Keresés