Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Rendeljetek sört és mi adjuk a poharat a kóstoláshoz – Októberi promó

Rendeljetek sört és mi adjuk a poharat a kóstoláshoz – Októberi promó

A kisüzemi sörök kóstolása egy külön művészet, azonban ha nem profi kóstolómesterek akarunk lenni, hanem csak a legjobbat kihozni a nedűből, akkor is ajánlott beszerezni pár sörkóstolásra tervezett poharat. Az októberi promóval pedig pont ebben segítünk nektek!

Feltöltöttük a polcainkat, már roskadoznak a söröktől és nem is állunk meg a készletek bővítésében. A szemfülesebbek már észrevehették, hogy miközben elhozzuk a legfrissebb söröket egy kicsit más irányba is elkezdtünk bővülni. Megjelent egy új menüpont és azzal együtt egy új kategória is a webshopban. Ezek pedig nem mások, mint a söröspoharak! Többen is kértétek, hogy legyenek poharak is és kik vagyunk mi, hogy ezt megtagadjuk tőletek.

ITT TALÁLJÁTOK A POHARAKAT

Egyelőre még nem teljes a készlet, mert sok főzdének éppen nincs pohara raktáron, de amit jónak láttunk és tudtunk, azt beszereztük nektek. Megpróbáltunk minél többféle poharat betárazni, hogy mindenki találjon szimpatikus verziót magának, szerintünk sikerült is a kívánt hatást elérni. Nekünk személy szerint a Mad Scientist lombik pohara és a Horizont korsója jön be, nyilván más okkból kifolyólag. A lombik egyszerűen egy zseniális ötlet volt még évekkel ezelőtt a Madtől és a mai napig is megvan a hype körülötte. Nem klasszik sörkóstoló pohár, de ezt a tulajdonságát a fotogénséggel ellensúlyozza. A Horizont korsója pedig egy klasszikus, masszív szerkezet, gyakorlatilag bármilyen sört lehet belőle kóstolni. Nem véletlenül választották a KRAFT sörfesztivál szervezői is korsónak ezt a pohártípust.

Minden magára valamit is adó sörgeekben felmerülhet egy kérdés. Miért pont Teku poharunk nincs? A legelterjedtebb és talán legszélesebb körben használható sörkóstoló pohár a Teku, amit mi is előszeretettel használunk. A kialakítása pontosan a kóstoláshoz van tervezve, az illatok remekül jönnek belőle, elegáns és a fotózás is jól áll neki. Erre a kérdésre noveberben kapjátok meg a választ. Azt viszont már most megígérhetjük, hogy megéri kivárni mivel is készülünk (bár a nagy titokzatosság közepette szerintem már mindenki sejti).

Visszatérve az októberi promóra. A szeptemberi koncepciót ültettük át erre a hónapra is, miszerint 15.000 forint feletti rendelés esetén választhattok egy ajándék poharat magatoknak. Most nincs két kategória, amiből tudtok választani, hanem ha eléritek 15.000 forintos összeghatárt, akkor bármelyik poharunkat választhatjátok. A poharak a készlet erejéig érhetőek el, ezért nem biztos, hogy mindegyik pohár állandó jelleggel választható lesz. Ha kifogyunk az egyikből, akkor újratöltjük a készleteket, amint tudjuk.

Remélem, hogy nektek is annyira tetszik az októberi promó koncepciója, mint nekünk- Úgy gondoljuk, hogy ha valamikor, akkor most igazán megéri feltölteni a sörkészleteket otthon és az már csak hab a tortán, hogy főzdeáron tudjátok összeválogatni a hazai főzdék legfrissebb söreit ehhez!    

Tartalomhoz tartozó címkék: Promóciók

Keresés