Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Selfish Games - Oat Créme DIPA

Ár:
1.200 Ft
A Horizont Brewing egy igazi zabos dupla IPA-t hozott össze. Az Oat Creme DIPA a Selfish Games széria új tagja, ami két olyan komlóval csábít, amit ritkán ízlelni.
Gyártó: Horizont Brewing
Készlet: Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Hát ilyen sört sem főztünk még!

Nem tudjuk elengedni a ködös, dögös gyönyöröket ezért elkészítettük az eddigi legzabosabb ipánkat, megfűszereztük számunkra két kedves, ám nem elég sűrűn használt komlóval és megkaptuk ezt a krémes és édes, komlóbombát, ráadásul nem egy sima IPA, hanem rögtön egy dupla IPA (DIPA) formájában, hogy a magasabb alkohol még testesebbé tegye a sört. 

Méltó tagja a Selfish Games sorozatnak, ahol elgurulhat a sörfőző srácok gyógyszere:)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 7,6%
Ízvilág erősen komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: Dupla IPA

Sörteszt

Megjelenés: Erőteljesen ködös aranysárga szín. Habja fehér, aprószemű és meglehetősen krémes hatást biztosít. Úgy tűnik, hogy nem is kifejezetten távozna. Nem betonbiztos, viszont nagyon kitartó. Ha vékonyan is, de végig jelen marad. Igazi elegáns megjelenés.

Illat: A doboz megpattintása után már azonnal érezhetőek a komlók gyümölcsös jegyei. Illatolás után változnak az erőviszonyok és az alkoholosság háttérbe szorítja a komlók aromáit. Minimálisan, de kiérezhetőek virágos és gyümölcsös jegyek. 

Íz: Először édes, aztán bekopogtat egy kevés keserű. Nem ront be ajtóstul és nem túl markáns, viszont a szájban marad és egyensúlyozza a kezdeti édeskés ízeket. A lezárásban közepesen erősen előkerül az alkoholosság. Kortyérzete telt és testes, karbonizáltsága enyhe. Komlók tekintetében a gyantásabb jegyek kerülnek előtérbe. 

Összbenyomás: Alapvetően a zab szerintem jól áll ennek a sörnek, de a krémességet kevésnek éreztem. Valóban krémes, de csak módjával. Az alkoholosság most illatban és ízben is jobban jelentkezett, mint általában szokott. Egyébként csúszik rendesen, de mellette telít szépen, nem az a több korsós téma. Véleményem szerint egy sima IPA-ként, stabilabb és könnyebben fogyasztható lenne. Tekintve, hogy Selfish Games szériáról beszélünk azért a kóstolását bátran merem ajánlani!

Keresés