Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Selfish Games - Quad IPA

Ár:
1.690 Ft
Kellemesen melengető, testes fenevad amit triplán hidegkomlóztunk az optimális ízvilágért. Őszibarack és trópusi gyümölcsök keverednek a szájban kóstolás közben.
Gyártó: Horizont Brewing
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-02-21

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Kellemesen melengető, testes fenevad amit triplán hidegkomlóztunk az optimális ízvilágért. Őszibarack és trópusi gyümölcsök keverednek a szájban kóstolás közben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sörteszt

Megjelenés: Szalmasárga szín, nem a hazy kategória, de kellően sűrű az állaga. Minimális hab, hamar el is illan, de ez köszönhető a magas alkoholtartalomnak.

Illat: Már az illatozásnál jön a WOW faktor, ugyanis brutál tömény, erőteljes, édes, mézes illata van.

Íz: Ízben is visszaköszön az erőteljes, brutális faktor: erőteljes mézes, gyantás, édes íze van a sörnek. Ahogy melegszik a sör és haladunk a pohár feneke felé, úgy tűnik el az erőteljes édes íz, és így már kisimul a sör. Minimiálisan éreztem az őszibarackos és a trópusi gyümölcsös ízjegyeket, a mézes, gyantás ízjegyek vannak előtérben.

Összbenyomás: Abszolút egy különlegesség, és itthon ez az első quad IPA. Nagyon tömény és nagyon erős sör, köszönhető ez a 11%-os alkoholfoknak, mégsem dőltem ki az utolsó korty után. Bár, egy nehéz és fárasztó munkanap után ittam meg, így lehet ezért nem éreztem meg, és inkább jól esett a lezsibbasztása. Ettől függetlenül nem találtam kivetni valót a sörben, szerintem egy remek sör lett. Ajánlom mindenkinek, hiszen quad IPA-t jó eséllyel még nem ittatok.

Keresés