Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

SIMA Brewing

2018-ban a konyhánkban főztük le első házi sörünket. Azóta sokat kísérletezünk és fejlődünk, hogy a legfinomabb sörökkel örvendeztessük meg barátainkat, ismerőseinket, rokonainkat. Na meg persze magunkat! A sör a szenvedélyünk, így kötelességünknek érezzük, hogy főzeteinket megosszuk a szélesebb közönséggel is, ezzel támogatva szívügyünket, a minőségi sörfogyasztást.

Régi álmunkat hívtuk életre azzal, hogy végre azt csináljuk, amit szeretünk: valódi, minőségi sört készítünk. Egy kis, családi, baráti együttműködés eredménye a SIMA brewing. Célunk, hogy olyan örömmel kortyoljátok italainkat, mint amilyen lelkesedéssel készítettük nektek.

Saját magunk legnagyobb kritikusaként söreinket megalkuvás nélkül, kizárólag minőségi, természetes összetevőkből alkotjuk meg. A sör készítése művészet. A végeredmény egyedi, letisztult, ízletes és összetéveszthetetlen. Az illatos, friss komló és ízgazdag maláta házasságának gyümölcseit már az első kortynál érezni fogod.

Rendezés:

Keresés