Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

Stróman

Ár:
890 Ft

Opálos, átlátszatlan, brutálisan gyümölcsös illatokkal operáló New England IPA. Mangó, passiógyümölcs, barack, maracuja és ananász jön leginkább jön az őrült mennyiségű hidegkomlóból, belekortyolva pedig felrobbantja az ízlelőbimbókat.

Gyártó: UGAR Brewery
Készlet: Utolsó 8 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

Mindenki tudja, hogy létezik, de mindenki tagadja. Ritkán jelenik meg kétszer ugyanazon a helyen, de némi kutatómunka, és a tömeges népakarat előcsalogathatja a Strómant. Opálos, átlátszatlan, brutálisan gyümölcsös illatokkal operáló new england ipa. Mangó, passiógyümölcs, barack, maracuja és ananász jön leginkább jön az őrült mennyiségű hidegkomlóból, belekortyolva pedig felrobbantja az ízlelőbimbókat. Addiktív, és tökéletes választás azoknak, akik az ipa-k ízvilágát igen, keserűségüket viszont már kevésbé kedvelik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ABV 6,5%
IBU 45
Ízvilág komlós
Kiszerelés: 0,33 doboz
Sörtípus: NE IPA

Sörteszt

Puszta Superheroes sorozat legrejtélyesebb tagja nálam kétség kívül a Stróman volt. Na persze nem azért, mert már a címkén is egy sötét alak szerepel aki valószínűleg aktatáskákkal mozgatja a szálakat a hősök mögött. A Stróman azért volt rejtélyes, mert bár kaptunk 1-2 fotót a palackról, sokáig nem tette tiszteletét a boltok polcain. Szerencsére azonban nem egy politikai mellékzöngéről volt szó, a helyzet ennél sokkal egyszerűbb: az Ugar New England IPA-ja olyan jól sikerült, hogy egész nyáron már a csapról is elfogyott egy főzet, a palackozó sorokig egy csepp sem jutott. Télen viszont végre lassult annyit a tempó, hogy élőben is megcsodálhassuk a címkét egy üveg oldalán. Következzék tehát az eddig háttérben bujkáló Stróman.

A rejtélyes úriember igen nagy habbal érkezett, méghozzá bronz öltözetben. Parfümje narancsolaj illatára hajazott. Nem csoda, hisz belül is egy szolid, de telt narancsízt rejtegetett. Persze a helyzet nem ilyen egyszerű. Nála sosem az. A sima lefutású íz végén ugyanis ott figyel az enyhe komlós kesernye, de viszont nem zavarja meg a telt, kiteljesedett érzetet. Második kortynál már előbújik a trópusi gyümölcsök íze, na meg a gyantásság, ami a zab mellett a jól csúszó, gazdag kortyért felelős. Nincs mese hát, tudomásul kell venni, hogy a Stróman igazi nagyágyú, méghozzá úgy, hogy ezt a hatást sima beszédével és ízével éri el.

Be kell valljam, a Stróman engem is megvett, hisz a nyári fesztiválokon gyakran volt ez a kilépősör. Épp annyira lágy és épp annyira gyümölcsös, ahogy az a melegben jól esik, de a fűtött szobában, palackból sem veszített sokat bájából. Amíg tehát nem tér vissza a fesztiválszezon, kiváló választás a tél elűzésére.

Kapcsolódó termékek

Gyártó: Horizont Brewing
990 Ft
Utolsó 6 db raktáron

Keresés