Nem csak a söröket, de a sütiket is szeretjük. Nem csak elfogyasztani, hanem gyűjteni is. Minden rendes weboldalon ugyanezzel találkozhattok, sütizzetek itt is! 
Menü

When Life Gives You Citra

Ár:
990 Ft
22 gramm/liter hidegkomlózással, egy kis Azaccával megfűszerezve válik augusztus legfrissítőbb, magát leginkább itatóbb és legcitrusosabb IPA-jává eddigi leghosszabb nevű finomságunk!
Gyártó: FIRST the Craft Beer Co.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-03-23

   Ingyenes Foxpost átvétel 15.000 forint feletti rendelés esetén!

 

   Ingyenes házhozszállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén!

 

Leírás

Mit tegyünk, ha egyszer szeretitek, imádjátok a Citrát? Hát lefőzzük a nyár legcitrásabb New England IPA-ját, természetesen! 22 gramm/liter hidegkomlózással, egy kis Azaccával megfűszerezve válik augusztus legfrissítőbb, magát leginkább itatóbb és legcitrusosabb IPA-jává eddigi leghosszabb nevű finomságunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sörteszt

„Ez a modern stílus az Egyesült Államok New England régiójából származik. A “The Alchemist” főzde Heady Topper nevű sörét tartják a stílus első példájának, ami számtalan későbbi értelmezést inspirált, melyek népszerűsége a 2010-es évek első felében egyre nőtt. A sörfőzők folyamatosan fejlesztik, alakítják a stílust, úgy, hogy a stílus egyre kevésbé keserű irányba halad, lényegében az „IPA” fogalom megcsúfolásáig.”

Megjelenés: Kellően zavaros baracksárga szín. Vastag nagy szemű hab jellemzi, mely percek múltán sem akar összeesni. Egy vékony réteg folyamatosan jelen van.

Illat: Abszolút a komló dominál benne és a trópusi illatjegyek csak úgy áradnak belőle, amolyan gyümölcskosár jelleggel. Első sorban citrus és grapefruit, ami nagyon érezhető, de mellettük egyéb gyümölcsök is felbukkannak a háttérben (lime, mangó, mandarin). Enyhén a fenyős jegyek is kiérezhetőek.

Íz: Kortyérzete közepesen testes és kellemesen krémes. Közepesen karbonizált. A korty elején jön a már említett „gyümölcskosár” leginkább grapefruit-os beütéssel, majd lezárásként a megfelelő keserűség meghozza az egyensúlyt az enyhén édes kezdésnek.

Összbenyomás: A nyár folyamán már volt pár alkalmam, hogy csapról is megkóstoljam ezt a tételt. Igazából ahol volt, ott biztos, hogy ittam is belőle. Szerintem ez egy remek NEIPA lett. A First-nél rendesen kiművelték ezt a műfajt az tuti. Nem igazán lehet belekötni, teljesen ajánlott tétel!

Keresés